12 godina mlađi

Rozga ljubi mladog Beograđanina? Pjevačica o novoj ljubavi kaže ovo

Petar Vilović
21.11.2019.
u 19:45

Izvor je za Story.rs ispričao kako je zagonetni muškarac godinama živio i radio u nekoliko gradova u Europi i tek nedavno se vratio u Srbiju, a par uspješno održava vezu na daljinu.

Već neko vrijeme mediji u Srbiji tvrde kako je Jelena Rozga u vezi s 12 godina mlađim Beograđaninom.

Tako Story.rs piše da je romansa s markantnim muškarcem počela prije nekoliko mjeseci, a na nedavnom koncertu koji je održala u Beogradu navodno je cijelo vrijeme zaljubljene poglede i osmijeh upućivala novom dečku.

Izvor je za Story.rs ispričao kako je zagonetni muškarac godinama živio i radio u nekoliko gradova u Europi i tek nedavno se vratio u Srbiju, a par uspješno održava vezu na daljinu. Nakon svih tih napisa odlučila se oglasiti i pjevačica i Splita.

- Piše se da imam dečka, opet. Kažu da je mlad a još i zgodan. Ako ga netko poznaje neka mi se javi, voljela bih ga i ja upoznati - napisala je Jelena.

Otkako je prekinula zaruke sa Stjepanom Hauserom pjevačica se u javnosti nije pojavila s novom ljubavi, a ni Hauser to još nije napravio iako se u javnosti voli pojavljivati u društvu lijepih djevojaka, ali s nijednom od njih nije bio u vezi. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije