'živim bajku'

Rozga: Nitko me nije prevario, pokraj mene ostale su nebitne

Jelena Rozga
08.12.2015.
u 13:11

Splitska pjevačica trenutačno živi najljepši period svog života i svoj ljubavni život opisuje kao bajku. Za Stjepana Hausera rekla je da je on ljubav njezinog života

Definitivno ne opraštam prevaru. Nikad mi se nije dogodila, a ni neće. Pored mene, sve ostale su mu nebitne, rekla je Jelena Rozga na promociji nove pjesme 'Otrov'. 

Pjevačica je gostovala u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju gdje je potvrdila da nikad nije bila zaljubljenija. 

- Trenutno živim najljepši period svog života. Svoj ljubavni život opisala bih kao bajku, a Stjepan Hauser je ljubav mog života - rekla je Jele koja je novu pjesmu posvetila svim ženama.

Za svoju novu pjesmu 'Otrov' kaže da je prava ženska himna i ponosna je što će uskoro prijeći milijun pogleda na YouTubeu. Najbitnije joj je da je reakcija publike fenomenalna. 

- Kad izađem na pozornicu osjećam se najbolje na svitu. Prava sam čistunka tako da se prije spavanja namažem s brojnim kremicama, jer ujutro volim da jastuk miriše po meni. Dio mog tijela koji najviše volim su moje okice - otkrila je Jelena koja je u šali spomenula i dvije svoje najveće vrline:

- 'Nikad ne kasnim i peglam vrhunski.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije