Ljubavna bajka

Rozga: Pored Hausera se osjećam kao kraljica

rozga
Matija Ščukovit
22.09.2015.
u 12:52

Lijepa pjevačica otkrila je i da je Hauseru najdraža pjesma "Minut srca tvog"

Jelena Rozga sinoć je oduševila publiku sjajnim nastupom na Rujanfestu. Koncert je već tradicionalno započela pjesmom ‘Bižuterija’ za koju kaže da je obilježila njezinu karijeru.

- I mislim da ona zaslužuje da se s njom otvori koncert – rekla je lijepa pjevačica za portal Scena.hr. Jelena završava novi album koji će izaći u ožujku 2016. godine. Naglasila je da će novi album biti zanimljiv, a na njemu će biti i lijepih ljubavnih balada. Jelena je za portal Scena.hr naglasila da uživa u ljubavi sa Stjepanom Hauserom, te da joj je to trenutno najljepše što joj se događa u životu.
- Sa Stjepanom mi se dogodila jedna predivna bajka. Jako sam sretna. Skakala bih od sreće svaki put kad spomenem njegovo ime i baš sam zaljubljena i sretna. On je sad u Meksiku na turneji i  jedva čekam da se vrati i da ga vidim – ispričala je zaljubljena pjevačica.

Jelena ističe da se u ljubavi sa Stjepanom baš prepustila.
- Uživam. Osjećam se kao nikad u životu, sretna i vesela.  Stjepan je jako duhovit, tako romantičan, nisam upoznala romantičnijeg muškarca. On je tako divan i pazi me. I mislim da je to ono o čemu svaka žena sanja. Pored njega se osjećam kao kraljica – otkrila je Jelena. Dodaje da se emocija ne treba plašiti.
- Nikad nisam držala emocije u sebi i nema ništa ljepše od toga, a posebno kad si zaljubljen. Tada ništa nije teško, nikad nisi umoran, uvijek si nasmijan – naglasila je pjevačica. Jelena nam je otkrila i koju njezinu pjesmu posebno voli violončelist.

- On voli moju staru pjesmu ‘Minut srca tvog’. To je pjesma za njega – romantična je Jelena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije