OSTVARILA SAN

S 19 otišla u misiju u Afganistan, a danas pažnju plijeni golišavim fotografijama

OSTVARILA SAN
31.03.2017.
u 21:30

Bivša mehaničarka američkog zrakoplovstva koja je s 19 godina bila u misiji u Afganistanu danas plijeni pažnju svojimgolišavim fotografijama koje objavljuje na Instagramu.

Hope Howard (26) s Floride ima više od pola milijuna sljedbenika na Instagramu te nakon iskustva u vojsci danas radi kao model te se bavi bodybuildingom.

Za posao u vojsci kaže kako joj je to bilo najgore i najbolje iskustvo u životu, ali da je nakon toga vidjela koliko je svijet zapravo drugačiji.

Američkom zrakoplovstvu pridružila se odmah nakon mature te je postala mehaničarka za vojne zrakoplove u Afganistanu sa samo 19 godina. No, nakon tog iskustva odlučila je promijeniti svoju karijeru i ostvariti san koji je imala još kao djevojčica, a to je da postane model.

Kada joj je istekao šestogodišnji ugovor s vojskom, Hope je postala osobna trenerica i dizačica utega, a svojim je fotografijama isklesanog tijela na Instagramu prikupila više od pola milijuna pratitelja. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?