OGLASILA SE

S bolesću se bori već treći put: Glumica progovorila o životu s rakom u četvrtom stadiju, te otkrila kako se osjeća

Wenn/Pixsell
21.10.2021.
u 21:00

Ovaj put je vodiditeljici Hodi Kotb otkrila nove detalje o svojem stanju, a voditeljica joj je priznala da se i ona borila s rakom dojke.

Glumica Olivia Newton-John ponovno se bori s rakom. Prekrasna Australka  godinama je bila pojam ljepote i zdravlja, no teška bolest joj se vraćala nekoliko puta i potpuno ju je izmoždila. No, ona se ne predaje. Ovaj put je voditeljici Hodi Kotb otkrila nove detalje o svojem stanju, a voditeljica joj je priznala da se i ona borila s rakom dojke. 

- Žao mi je što si to prošla. Nisam to znala. Ali, sada si dobro? Kako si? - pitala je Olivia. 

- Da, dobro sam sad - rekla je Hoda sa suzama u očima i zahvalila Oliviji što ju je pitala. 

- Naravno da sam pitala, mi smo sestre. Svi mi koji su prošli put s rakom smo kao obitelj i proživjeli smo slične uspone i padove, iznenađenja i preokrete - dodala je glumica.  Newton-John je kazala da svoju bolest ne doživljava kao borbu. 

- Ja pobjeđujem i tako gledam na svoju situaciju. Iskreno, uopće ne razmišljam puno o tome. To je najbolje za mene i zbog toga sam svakim danom jača! Stvarno se dobro osjećam - priznala je.  U veljači se ova 73-godišnjakinja pojavila u emisiji The One Show, te i tada kazala kako se osjeća doista dobro. 

- Ja sam odlično, već sedam godina imam rak koji je metastazirao, ali sam dobro - kazala je.  Dodala je da je svaki novi dan kao dar, te da se između ostalog liječi i pripravcima od biljaka, ali i medicinskim kanabisom. 

Podsjetimo, Olivia se treći put  bori s rakom, no  ne želi odustati.  O bolesti je pričala s voditeljicom Gayle King u emisiji This Morning na CBS-u. Voditeljicu je pozvala u kuću, te joj pokazala imanje na kojoj uzgaja marihuanu i staju u kojoj drži minijaturne konje. Newton -John tvrdi da joj je marihuana pomogla sa zdravstvenim problemima. Iako joj je rak dojke dijagnosticiran prvi put 1992., istog dana kada joj je preminuo otac, 2013. su je doktori šokirali činjenicom da se rak proširio.

Nakon toga je rak otišao u remisiju, ali se ponovno vratio prije dvije godine kad su Oliviji doktori rekli da je u 4. stadiju. Ona kaže da bol može biti neizdrživa. - Plačem od bolova - rekla je pjevačica koja je dodala da ne želi razgovarati o tome koliko joj je još ostalo života, te je odlučila živjeti dulje no što joj doktori kažu. Rekla je i da ne voli pričati o smrti.

- Mogu umrijeti sutra. Drvo može pasti na mene - rekla je pjevačica koja misli da joj je lakše kad može meditirati i što je okružena ljudima koji je vole.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije