Skupio tisuće lajkova na Facebooku

S lijepom Dubrovkinjom, rodom iz Konavala, Čilić je u vezi već sedam godina, a upoznali su se na Davis Cupu

Luka Stanzl/Pixsell
02.08.2017.
u 07:00

Kao što smo već pisali proslavljeni hrvatski tenisač hercegovački korijena, Međugorac Marin Čilić nedavno je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku, Kristinu Milković s kojom trenutno odmara od teniskih obveza.

Nakon što je prije nekoliko dana objavio fotografiju, kojom je otkrio da odmara u Dubrovniku, u ponedjeljak je objavio novu, kojom je oduševio brojne obožavatelje diljem Hrvatske i svijeta. 
Njih čak više od 4,8 tisuća koliko ju je lajkalo fotografiju njega i njegove prelijepe djevojke.

“Što još? Od ovoga ne može bolje...”, napisao je Čilić u opisu fotografije snimljene na Lokrumu, ne skrivajući kako je sretan i zaljubljen.

Kao što smo već pisali par se upoznao u Dubrovniku, na Davis Cupu, na kojem je Kristina, koja je svojedobno proglašena najljepšom Dubrovkinjom, radila kao hostesa. No daleko od toga, da je riječ o tipičnoj ženi sportaša jer prelijepa Kristina završila je dva fakulteta, psihologiju i politologiju. Mnogi ih smatraju jednim od najstabilnijih parova iz svijeta poznatih. S lijepom Dubrovkinjom, rodom iz Konavala, Čilić je u vezi već sedam godina, no o svojoj djevojci nerado govori, a i sama Kristina nerado se eksponira u javnosti. U mlađim danima, bavila se manekenstvom, a osvojila je i titulu 1. pratilje izbora Miss Alpe Adria 2005. godine, a njezina ljepota očarala je i portal Fabwags, koji je uvrstio među najljepše djevojke poznatih sportaša.

‘Ja sam ponosan na nju u svakom pogledu, ali mislim da je u tom trenutku ona bila ponosna na mene jer zna kroz što sam prošao u karijeri i ona je bila naravno tu cijelo vrijeme i bila mi uvijek velika potpora. Dva starija brata su se oženila pa valjda očekuju da je sada red na mene. Ali ja ne žurim. Polako, ja još slažem kockice’, izjavio je prije godinu dana za InMagazin Marin Čilić.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?