ZASLUGE I TRENERU

S ove tri omiljene vježbe Jelena Rozga je postigla savršenu liniju

Foto: Toni Mijač
1/8
31.01.2018.
u 09:38

Jelena svoj trening počinje laganim zagrijavanjem na traci ili biciklu, nakon čega sijedi razgibavanje, te glavni dio treninga koji ovisi o tome koju mišićnu skupinu radi.

Jelena Rozga po prvi put nam je otkrila tko stoji iza njene savršene linije. 

Riječ je o mladom treneru Anti Burazinu s kojim je Jelena počela aktivno vježbati te s kojim joj je vježbanje postalo sastavni dio života. 

Zahvaljujući Antinom pristupu, znanju, pozitivnoj energiji, te načinu na koji približi vježbanje, osoba mora zavoljet vježbanje, te u većini slučajeva postat ovisna o tom osjećaju. Tako i Jelena na treninge dolazi nasmijana, a i s treninga nasmijana odlazi jer zna da je učinila nešto dobro za sebe i svoje zdravlje. 

Jelena svoj trening počinje laganim zagrijavanjem na traci ili biciklu, nakon čega sijedi razgibavanje, te glavni dio treninga koji ovisi o tome koju mišićnu skupinu radi. 

Ante Jeleni u treningu voli kombinirat dosta toga: bučice, girje, šipke ne bi li trening učinio raznovrsnijim, korisnijim a i zabavnijim. Jelena trening završava vježbama za trbuh te istezanjem.  

Ovo su tri omiljene vježbe Jelene Rozge: 

1. Bugarski čučanj (bitan za vježbu snage donjeg dijela tijela) 

2. Čučanj s loptom (jača noge, donji dio leđa, trbuh) 

3. Široki čučanj s bučicom (pogađa unutarnju stranu bedra i stražnjicu)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije