TUGUJE

Šabanova udovica progovorila prvi put nakon tragedije: 'Borim se'

22.03.2019.
u 13:30

Obitelj Šaulić će obilježiti 40 dana od Šabanove smrti izlaskom na Novo groblje u Beogradu gdje je tragično preminuli pjevač sahranjen.

Tragična smrt kralja narodne glazbe Šabana Šaulića krajem veljače potresla je cijelu regiju, a za njim neupitno najviše tuguju članovi obitelji. 

Podsjetimo, izvor za Kurir.rs. je izjavio da udovica odbija izaći iz obiteljske kuće na Dedinju te da su joj djeca  predlagala da se makne iz tog mjesta nakratko, ode za Beograd i sabere misli. U kući je posjećuju kćerke i prijatelj, a svrate i kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš. 

- Molim vas, imajte razumijevanja u ovim teškim danima i trenucima. Kako ću biti, borim se – rekla je kratko s tugom u glasu Gordana za avaz.ba. Obitelj Šaulić će obilježiti 40 dana od Šabanove smrti izlaskom na Novo groblje u Beogradu gdje je tragično preminuli pjevač sahranjen. 

Podsjetimo, Šaulići se spremaju tužiti Alsina Leventa, Turčina koji je skrivio prometnu nesreću u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život 17. veljače ove godine. Oni žele da Alsin dobije što veću kaznu te planiraju naplatiti odštetu za pretrpljenu bol u iznosu minimalnom od 300.000 eura, koliko bi Šaban zaradio od najmanje 20 ugovorenih nastupa u 2019. godini. 

Mediji prenose da je Turčin pijan vozio ukradeno vozilo i bez vozačke dozvole. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije