TRENER I PARTNER

Sandra Perković otvorila dušu i progovorila o suradnji i ljubavi s Edisom, braku i majčinstvu

03.12.2021.
u 16:32

- Nisam ga tada gledala kao čovjeka koji bi mi se mogao svidjeti. Kako su godine išle, kako smo sazrijevali, tako su se naši putevi spajali... Nakon šest godina prijateljstva jedne večeri sam nazvala svoju prijateljicu Valentinu i rekla joj da mi se sviđa Edis - ispričala je Sandra

Najbolja hrvatska atletičarka svih vremena Sandra Perković (31) otvorila je dušu i u velikom inetrvfjuu za RTL govorila o sportskom putu, odrastanju uz samohranu majku, upoznavanju, suradnji i ljubavi s Edisom Elkasovićem... Kazala je kako joj je najveći oslonac joj je majka Vesna, koja je vrlo rano postala samohrana majka. 

- Ona mi je najveći pokretač, ni baka, ni ona, ni ja - nismo imale lake živote, borile smo se, trudile, sve same morale stvoriti! Mama mi je davala koliko god je mogla, zahvalna sam joj na svemu. Brat je magistar strojarstva, ja sam olimpijska pobjednica - smatram da se moja mama jako borila da bismo mi bili ono što jesmo - emotivno će Sandra. Nedostatak oca, koji je obitelj napustio kad je Sandri bilo svega pet godina, nije pretjerano osjetila, najvećim dijelom upravo zahvaljujući mami.  

- Iskreno, ono što sam ja kao mala djevojčica znala jest da neka djeca imaju mamu i tatu, a da ja imam samo mamu. Ona je bila i mama i tata tako da nisam imala niti potrebu imati tatu, ne znam gdje bih ga smjestila u taj svoj dnevnik. Moram vam reći da je moje djetinjstvo bilo prekrasno i da bi se sad vratila, samo zbog nje. Ljubav i energija koju nam je davala je nemjerljiva, sretna sam i ponosna što sam njezina kćer - rekla je Perković. 

Jednog dana vidi se i ona kao majka, s dječicom, u ispunjenom, toplom domu. S dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasovićem sigurno će, jednog dana, sve to imati. Prisjetila se njihovog upoznavanja - imala je tada svega 15 godina.  - On je bio proslavljeni sportaš, a ja djevojčica koja je tek počela trenirati. Bio mi je idol, uzor koji je ispunio sve što sam ja tad htjela.

Nisam ga tada gledala kao čovjeka koji bi mi se mogao svidjeti. Kako su godine išle, kako smo sazrijevali, tako su se naši putevi spajali... Nakon šest godina prijateljstva jedne večeri sam nazvala svoju prijateljicu Valentinu i rekla joj da mi se sviđa Edis - ispričala je Sandra za RTL. Tada ga je počela gledati drugačijim očima, a veliko prijateljstvo počelo je prelaziti u ljubavnu vezu. A ljubav je prešla i u sportsku suradnju. Privatno i poslovno bez problema su razgraničili.  

- Najzabavnija stvar svim sportašima na stadionu bila je kad mu kažem 'treneru'. A meni to ide samo od sebe, on je moj trener, osoba koja me vodi do savršenstva i u tom smislu se prema njemu ponašam kako njegova titula glasi. U našim kućnim atmosferama se odnosimo kao pravi par. Nije to teško razlučiti, ali da li nam se dogodila situacija da naš privatni odnos pati zbog sportskog - je, da smo uspjeli to rješiti - jesmo - i mislim da smo nas dvoje kao kocke koje su klinkule zajedno - rekla je Perković koja se prije nekoliko godina nakratko odvojila od Edisa, no ubrzo su shvatili kako su stvoreni jedno za drugo.  Pritiske oko pitanja o potencijalnoj svadbi i prinovi ne osjeća.  

- Mi smo definirani par, dal će se to u nekoj skorijoj budućnosti dogoditi - vjerojatno i hoće. Gledamo prema tome, prvi put smo možda i pričali o tome, ali to nije stvar koja mene opterećava. Ne živim na opterećenje društva. Mladi smo, zdravi, živimo život i volimo se više od 80 posto parova koji imaju prstenje, djecu... Kad poželimo napraviti sljedeći korak - on će se dogoditi. Ne volim ništa isforsirano, a najmanje bih voljela da je to isforisano - zaključila je Perković. 

Komentara 1

Avatar micelj
micelj
10:16 04.12.2021.

Nuto HANUME, naj kasnije sa Edisom ces ti preseliti u Avganistan a tamo ti je i mjesto

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?