POSEBNA LJUBAV

Schumijeva supruga Corinna se javila: Michael je sve učinio za mene

Foto: DPA/Pixsell
1/2
09.11.2019.
u 20:19

Corinna Schumacher vlasnica je 40-ak konja na dva ranča, u Švicarskoj i Teksasu

Supruga sedmerostrukog svjetskog prvaka u formuli 1 Michaela Schumachera koji je 29. prosinca 2013. nastradao na skijanju u francuskom Meribelu rijetko se pojavljuje u javnosti, a još rjeđe razgovara s medijima.

Corinna Schumacher je u nedavnom intervjuu govorila o ranču gdje obitelj uzgaja konje. Michaelova kći Gina strastvena je strastvena jahačica koja često sudjeluje na raznim konjičkim natjecanjima.

No Corinna na ranču ima posebnog konja, koji je dobila na dar od Michaela za desetu godišnjicu braka.

- Učinio je sve za mene, nisam zaboravila kome trebam zahvaliti. Michael me naučio: 'Kada voziš automobil možeš ga ostaviti u garaži, ali konj mora cijelo vrijeme imati tvoju pažnju, čak i u nedjelju' - prisjetila se Corinna i dodala: - Kada sam imala 30 godina jako sam željela konja. Michael i ja  otišli smo u Dubai gdje smo kupili jednog arapskog konja. Corinna Schumacher vlasnica je 40-ak konja na dva ranča, u Švicarskoj i Teksasu.

Schumijeva supruga već se gotovo šest godina brine o Michaelu koji je nakon pada na skijanju u Alpama teško ozlijedio glavu. Nakon niza operacija Nijemac je neko vrijeme bio u induciranoj komi, liječio se u Grenobleu, a potom je u lipnju 2014. prebačen u Sveučilišni bolnički centar Vaud u Lausannei.

Tamo je proveo nekoliko mjeseci, a onda je 9. rujna 2014., 254 dana od nesreće, pušten na kućnu njegu na svoje imanje u blizini ženevskog jezera. Informacije o zdravstvenom stanju sedmerostrukog svjetskog prvaka u javnost stižu na kapaljku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije