Slavno društvo

Šerbedžija, Reno i Bale nakon snimanja tulumare u Madridu

Rade
02.12.2015.
u 09:15

Na filmu se nismo sreli ni u jednoj sceni, ali smo se zato družili izvan seta, rekao je Rade Šerbedžija, koji je snimao film 'The Promise' s Christianom Baleom

Glumci su se prije deset godina upoznali na snimanju filma 'Batman - Početak'. Sad su mjesec dana radili i družili se u planinama nedaleko od Madrida.

- Christian je genijalan, profesionalan i zabavan. Družili smo se na večerama te razgovarali o ulogama i glumi - rekao je Rade Šerbedžija, koji je s holivudskom zvijezdom kušao i autohtona španjolska vina.

U 70. godini Rade svakodnevno vježba, zbog čega ne mora dodatno raditi na kondiciji na zahtjevnim snimanjima. Ipak, za ulogu vođe Armenaca koji se brane od turskih napada početkom prošlog stoljeća morao se potruditi da bude fit.

- Jahao sam i to mi ne bi bilo teško, ali mi je trebalo vremena da se priviknem na starinsko sedlo te nošenje teške opreme, pušaka i i pištolja - kaže Rade.

Posebno se zbližio sa scenaristom i redateljem filma Terryjem Georgeom, koji se je proslavio filmom 'Hotel Ruanda'. Prije snimanja u Španjolskoj Šerbedžija je zaigrao u kriminalističkoj BBC-jevoj seriji “Five”, a glumio je zatvorenika.

- Vratio sam se u Rijeku svakodnevnim obavezama. Predajem studentima, pišem drugu knjigu i provodim vrijeme sa suprugom Lenkom. Zaželio sam se i svojih kćeri,Vanje koja studira u Beču i Mimi koja je u Americi, pa se jako radujem blagdanima, kad ćemo se svi konačno okupiti kod kuće - zaključio je Rade Šerbedžija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije