DVA MJESECA OD TRAGEDIJE

Sestra tragično preminule glumice uselila njezinom bivšem suprugu: 'Ne zanima me kako to izgleda'

Foto: Instagram
1/4
30.09.2020.
u 07:15

- U najmračnije doba mog života, jedino što je važno su moji prijatelji i obitelj. Biti tu za svog nećaka iako ne mogu ni za sebe. Ne zanima me kako stvari izgledaju jer nitko ne može vidjeti svaki teški trenutak kroz koji svi prolazimo - poručila je Nickayla Rivera.

Dva i pol mjeseca prošla su od tragedije u kojoj je život izgubila zvijezda serije 'Glee' Naya Rivera. Glumica je preminula od utapanja u jezeru Piru u Kaliforniji tijekom izleta s 4-godišnjim sinom Joseyem Hollisom kojeg je uspjela spasiti od tragedije. Nesretna glumica sina je dobila u braku s bivšim suprugom, glumcem Ryanom Dorseyem koji trenutno živi s njezinom mlađom sestrom Nickaylom.

Njihov suživot potaknuo je razne priče kojima je sestra tragično preminule glumice sada odlučila stati na kraj. Putem društvenih mreža obratila se javnosti i otkrila prirodu svog odnosa s bivšim suprugom svoje prerano preminule sestre.

Foto: Instagram

- U najmračnije doba mog života, jedino što je važno su moji prijatelji i obitelj. Biti tu za svog nećaka iako ne mogu ni za sebe. Ne zanima me kako stvari izgledaju jer nitko ne može vidjeti svaki teški trenutak kroz koji svi prolazimo. Najvažnije što sam naučila iz svega je iskazati ​​suosjećanje, ne osuđivati ​​druge i nikada ne uzimati niti jedan trenutak života zdravo za gotovo. Nadam se da svi možete učiniti to isto-  napisala je Nickayla na Instagram Storyju.

Inače, Ryan i pokojna Naya bili su u braku od 2014. do lipnja 2018. godine, a unatoč razvodu ostali su bliski zbog zajedničkog sina. Koliko su bili povezani svjedoči i dirljiva objava koju joj je Ryan posvetio nakon smrti.

- Zahvalan sam za naše zajedničko vrijeme i putovanje koje nas je zbližilo i dalo nam najslađeg i najdivnijeg pametnog dečkića kojem se nismo mogli ni nadati. Sjećam se kako si se nekad znala uzrujati zbog mene: 'Ryan, možeš li prestati koristiti snap chat?!' Drago mi je da te nisam slušao jer sada imam stotine i vjerojatno tisuće snapova i videa koje će Josey imati zauvijek i znat će da ga je njegova majka voljela više od života i koliko smo se dobro zabavljali skupa dok je odrastao. Život se temelji na dobrim i lošim trenucima, ali s Joseyjem će onih loših biti manje jer će dio tebe uvijek biti s nama. Nikad neće zaboraviti odakle je došao. Nedostaješ nam. Uvijek ćemo te voljeli. Volim te, Meep - napisao je glumac u objavi na Instagramu koja je rasplakala mnoge obožavatelje prerano preminule glumice.

Podsjetimo, Naya koja se proslavila ulogom navijačice Santane Lopez u seriji 'Glee' umrla je od slučajnog utapljanja. Njezino tijelo pronađeno je u jezeru Piru pet dana nakon što je nestala na izletu sa sinom koji je pronađen kako neozlijeđen spava na čamcu. Istražiteljima je tada kazao kako je s mamom išao plivati i da ga je ona izvukla u čamac prije nego što je nestala pod vodom koja je glumici naposljetku i presudila.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije