'HVALA LJUBAVI'

Severina emotivnom porukom Igoru pokazala koliko joj znači suprugova podrška

Foto: Instagram
04.01.2020.
u 14:47

- Volim njegovo hrabro srce, njegov karakter, njegove osobine i osobnost... I zato što me uvijek čvrsto drži za ruku... I kad se penjem gore i kad padam... Hvala ljubavi. I hvala Bogu - napisala je Severina

Severina Kojić danas je na Instagramu emotivnom posvetom pokazala koliko joj u drami oko skrbništva nad sinom Aleksandrom znači podrška supruga Igora. 

- Volim njegovo hrabro srce, njegov karakter, njegove osobine i osobnost... I zato što me uvijek čvrsto drži za ruku... I kad se penjem gore i kad padam... Hvala ljubavi. I hvala Bogu - napisala je Severina pokraj fotografije s Igorom snimljenoj u crnogorskom Petrovcu, gdje je nastupala drugog dana 2020. godine. U manje od pola sata već je skupila 30 tisuća lajkova, a na njenom profilu odmah je stiglo puno poruka podrške. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, pjevačica je za doček Nove godine pjevala u Poreču, a na Instagramu je napisala kako je to bio nezaboravan koncert. 

- Bio je to jedan od onih dočeka Nove godine koji ću pamtiti cijeli život. Nek’ vam život bude pjesma; sretna Nova - napisala je Severina. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije