prijava

Severina je provela dva sata na ispitivanju na policiji

Jurica Galoić/Pixsell
15.05.2020.
u 20:40

Severina Kojić provela je dva sata na ispitivanju u VII. policijskoj postaji Trešnjevka zbog prijave ravnateljice Osnovne škole "Matija Gubec" Ljiljane Klinger da joj je prijetila 10. ožujka ove godine, piše Jutarnji list. 

Severinin odvjetnik rekao je kako je postupak tajan i nije davao izjave, a navodno je ravnateljica prijavu podnijela zbog događaja koji se odigrao 10. ožujka kada je pjevačica sa suprugom Igorom Kojićem došla po svog sina u školu. Kojiću navodno učiteljice nisu dopustile da preuzme dijete i tada im je Severina rekla da poruče ravnateljici kako ovo što radi nije nimalo u redu te da će se vidjeti na sudu. Zbog ove izjave, koju je Klinger doživjela kao prijetnju cijeli slučaj odlučila je prijaviti policiji.

Kontaktirali smo PR Severine Kojić, ali nisu odgovorili na naš poziv. U listopadu prošle godine najavljujući svoju turneju Severina je na konferenciji za medije iznijela teške optužbe na račun Osnovne škole Matije Gupca u Zagrebu. 

- Događaju mi se u životu jako teške stvari. U petak 11. listopada 2019. u Osnovnoj školi Matije Gupca, gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kada mom suprugu Igoru, koji uredno sa mnom preuzima dijete iz škole, učiteljice mu nisu htjele dati dijete, nego su ga zaključale u školi, tjelesno i psihički povrijedile, i tako  ga držale puna dva sata - ispričala je tada pjevačica. Rekla je tada kako se ravnateljica škole dogovorila s ocem njezinog sina Milanom Popovićem kako dijete može preuzeti samo Severina, iako, tvrdi ona, po sudskom sporazumu Aleksandra može preuzeti i Igor Kojić. 

- Tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao niti biti bolesna. Do danas me nitko iz te škole nije nazvao, dijete ne želi ići u školu, učiteljice su ga vukle za ruku, ramena i trbuh i prijetile su mu da će dobiti batine te su sprečavale vlastitim tijelom izlazak iz učionice. Tek nakon dva i pol sata ravnateljica je dopustila da Igor uzme dijete – kazala je tada Severina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije