'TI SI BOMBA'

Severina osvanula u neviđenom izdanju! Pogledajte u čemu se pojavila na ulicama Monte Carla

Foto: Instagram
18.01.2020.
u 08:28

Severina Kojić iznenadila je obožavatelje nesvakidašnjem izdanjem, a posebnu pozornost privukao je modni detalj na njezinoj glavi.

Severina Kojić svoje je mnogobrojne obožavatelje na društvenim mrežama počastila nesvakidašnjim izdanjem. Pjevačica je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj besprijekorno sređena šeta ulicama Monte Carla, a najviše pozornosti izazvao je modni detalj na glavi pjevačice. Severina je kosu prekrila plavom maramom, a njezin je modni odabir naišao na oduševljenje njezinih pratitelja.

'Predivna si', 'Prava dama', 'Savršena', 'Seve ti si bomba' - samo su neki od komentara ispod fotografije snimljene u Monacu. Jedan od obožavatelja usporedio ju je i s jednom od nekada najljepših žena na svijetu, glumicom i monegaškom princezom Grace Kelly. Fotografiju je pjevačica upotpunila i poznatim citatom iz Monty Paytona "Always Look on the Bright Side of Life" ("Uvijek gledaj na vedriju stranu života") aludirajući na privatnu dramu sa sinom Aleksandrom koja ju je zadesila nedavno.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, potkraj studenog sud je donio privremenu odluku da Severinino dijete živi s ocem Milanom Popovićem koji će samostalno brinuti o obrazovanju i zdravlju djeteta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije