objavila na Instagramu

Severina pokazala s kim se druži u zadnje vrijeme, obožavatelji oduševljeni: "Dobar ti je taj frajer!"

Instagram
18.04.2021.
u 19:58

"Seve, dobar je ovaj frajer", "Čeka se veliki povratak", "Ženo ti si meni kraljica", "Jedva čekamo", "Konačno", samo su neki od komentara ispod fotografije

Severina je pozirala s producentom Filipom Miletićem te je na Instagramu dala do znanja obožavateljima kako radi na novom albumu. Sudeći po objavi, fotografija je snimljena u studiju u kojem pjevačica snima nove pjesme, a njezina fotografija je naišla na odobrenje brojnih njezinih fanova.

Foto: Instagram screenshot

"Seve, dobar je ovaj frajer", "Čeka se veliki povratak", "Ženo ti si meni kraljica", "Jedva čekamo", "Konačno", samo su neki od komentara ispod fotografije, piše Dnevnik.hr. 

Severina inače već neko vrijeme objavama daje naslutiti da u studiju snima nešto novo, a svi nestrpljivo čekaju kako će zvučati njezine nove pjesme.

Inače, već se mjesecima šuška o Severininom kraju braka s Igorom Kojićem. Par je zajedno u javnosti nije pojavio već dugo vremena. Više ne objavljuju ni zajedničke fotke, no oboje o svemu šute. Posljednje informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu već nekoliko mjeseci.

Ključne riječi

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
20:26 18.04.2021.

Maknite ovu s jahte, kvari dicu.

Avatar micelj
micelj
08:56 19.04.2021.

Koga ona jos zanima gori je od nje.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije