DIRLJIVO

Severina poslala poruku važnoj osobi i raznježila mnoge: 'Kad se rodila, dala sam joj ime'

Nel Pavletić/Pixsell
12.10.2020.
u 16:26

Pjevačica je raznježila mnoge emotivnim statusom koji je podijelila na društvenim mrežama. Naime, čestitala je rođendan nećakinji koja je proslavila 30. rođendan.

Pjevačica Severina Kojić na Instagramu je podijelila emotivni status koji je posvetila svojoj nećakinji Miji Popović. Mia je inače, kći njezine sestre Marijane, koja je proslavila 30. rođendan.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi... kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati... jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti 'onom gore' što mi ju je poslao" napisala je Severina koja je uz objavu dodala neke interne šale:

"Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rodjuš, okrugli 30., finili su Mare bali! Voli te ponosna tetka" zaključila je pjevačica. 

Nećakinja joj se odmah javila u komentarima.

"Osmijeh se vratio u grad dala si mi puno, ne samo ime! Pokazala si mi kako je to ostati svoj, pošten, hrabar, raditi ono što voliš bez obzira na sve, biti divna majka, cijeniti ljude i kako godine ne znače ništa ako ti je duša mlada", napisala joj je Mia.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?