NA MALDIVIMA

Severina pozirala u toplesu, na sebi je imala samo hlače: 'Namjerno nam to radiš'

Foto: Instagram
1/3
22.10.2021.
u 20:18

Severina se ovo ljeto u lipnju odmarala na Maldivima, nešto prije nego je u javnost izašla vijest da se i službeno razvela od supruga Igora Kojića

Pjevačica Severina (49) svojom novom objavom raspametila je obožavatelje, a najnovija objava na Instagramu u prvih 15 minuta je dobila više od pet tisuća lajkova i hrpu komentara.

"Tamo, tamo da putujem", napisala je Severina uz fotografiju koju je snimila na Maldivima , a kojoj pozira u toplesu, okrenuta leđima kameri. Na glavi je imala šešir te je na sebi imala samo lepršave hlače.

Foto: Instagram

Pratitelji se nisu mogli nadiviti njezinom izgledu.  "Zgodna i elegantna", "Lako tako", "Namjerno nam to radiš", "Uf, daleko", "Wow", "Carice", samo su neki od komentara koje je dobila.

Inače, Severina se ovo ljeto u lipnju odmarala na Maldivima, nešto prije nego je u javnost izašla vijest da se i službeno razvela od supruga Igora Kojića. Severina i Igor u braku su proveli gotovo šest godina, a imali su čak tri svadbena slavlja. 

O problemima u braku počelo se šuškati u travnju prošle godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Zatim se mjesecima nisu nigdje pojavili skupa i prestali su dijeliti zajedničke fotke, no odbijali su išta komentirati za javnosti sve dok nisu potpisali papire za razvod. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije