CRVENA KOMBINACIJA

Severina prošetala centrom Zagreba, svi komentiraju jedan detalj: 'Hrabra je'

Instagram
03.12.2020.
u 19:54

Zagrebačkim ulicama pažnju prolaznika ukrala je splitska pjevačica Severina Kojić.

Naime, ona je u crvenoj haljini ispod koljena, a cijelom dužinom praćenu gumbima sprijeda, uhvaćena kako šeće Zagrebom. Pohvalila se istančanim stilom fotografijom na Instagramu, a mnogi su primjetili kako pjevačica tijekom hladnog dana ima neobičan odabir obuće.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- A joooj. Vani je baš hladno, a sandale! Hrabra je - glasi jedan od komentara ispod fotografije. Prije toga, pratiteljice su se složile da bi voljele obući njezine sandale, bez obzira što je vrijeme hladno.

- Ono kad ti ležeći policajac čuva leđa - napisala je uz fotografiju Severina.

Podsjetimo, sutkinja Tea Golub je prije godinu dana na Općinskom sudu u Zagrebu donijela privremenu mjeru prema kojoj se sin Severine Kojić i Milana Popovića dodjeljuje ocu, a majka ga ima pravo viđati utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svaki drugi vikend od subote u 10 do nedjelje u 20 sati.

Ni godinu dana otkako je donesena ova presuda ne nazire se kraj u toj borbi za skrbništvo. Severinina žalba na ovu presudu i privremenu mjeru vodi se pred Županijskim sudom u Splitu, a sutkinja Lucija Lasić tražila je izuzeće iz ovog postupka.

Koliko je javnosti poznato, izuzeće je tražila uz objašnjenje da je protiv jedne od stranaka u postupku pokrenula parnični postupak, a stranka s kojom je u parničnom postupku je Severina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?