NA PETU GODIŠNJICU SMRTI

Severina se javila iz samoizolacije, objavu posvetila Arsenu Dediću

Instagram
17.08.2020.
u 18:36

Pjevačica se javila pratiteljima na Instagramu, prisjetivši se pokojnog glazbenika Arsena Dedića koji je preminuo na današnji dan prije pet godina.

Pjevačica Severina Kojić trenutačno je u samoizolaciji nakon što je nedavno potrdila da je pozitiovna na COVID-19.  Pjevačica se javila pratiteljima na Instagramu, prisjetivši se pokojnog glazbenika Arsena Dedića koji je preminuo na današnji dan prije pet godina. 

"Arsen Dedić je bio faca, svoj, u svom svijetu, s pjesmama koje sam slušala k’o mala... Dida moj, Djevojka za jedan dan... Imala sam sreću družiti se s njim, bio je nevjerojatno duhovit... Našla sam snimku koja me (pod)sjetila na njega i nasmijala do suza... Hvala ti, Arsene, što si to bio ti. Hvala ti za pjesmu Sama na sceni, ali po ovome ću te pamtiti, po tvom humoru... Kažu da čovjek kad se počne smijati na svoj račun, sve preboli... #TeamPositive" napisala je pjevačica, koja pozitivno razmišlja kako bi što prije ozdravila.  Kojić je potvrdila da je bolesna prije nekoliko dana, ali je otkrila da nema nikakve simptome. 

"Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID-19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'.

Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija" napisala je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije