U BEOGRADU

Severina se oglasila nakon uhićenja i otkrila zbog čega je prekršila policijski sat

Borna Filic/Pixsell
16.04.2020.
u 07:49

Pjevačica se kretala bez dozvole za kretanje za vrijeme policijskog sata zbog čega je, kako pišu srpski mediji, privedena na ispitivanje. svemu se netom nakon privođenja oglasila priopćenjem.

Severina Kojić zaustavljena je u srijedu u večernjim satima u ulici Partizanske avijacije u Beogradu u vozilu marke BMW, zagrebačkih registracijskih oznaka. Pjevačica se kretala bez dozvole za kretanje za vrijeme policijskog sata zbog čega je, kako pišu srpski mediji, privedena na ispitivanje.

O svemu se netom nakon privođenja oglasila priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

''Severina se večeras pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu. Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće. Naime, jučer je, nakon 32 dana, prije povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srbijansko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb, jer ona ne bi mogla natrag u Srbiju, a njemu nije vjerovala, zato što je na sve moguće načine sprječavao da vidi dijete, opstruirao povratak u Zagreb, ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj, s majkom koju nije vidio više od mjesec dana.''

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?