seve na bolu

Severina se zabavlja bez Igora, ali joj je stara ljubav u blizini...

Foto: čitatelj 24sata.hr
06.08.2020.
u 19:31

Čini se da Severinu Kojić (48) ljubav uopće ne boli. Partijala je s novom/starom prijateljicom Ivom Radić (43) i nećakinjom Mijom Popović u beach baru u Bolu na Braču usred dana, plešući na stolu i s čašom pića u ruci, piše 24sata.hr. 

Bez maske. Nije ju ni morala skinuti jer je ni na svom prvom postkorona koncertu u Splitu nije nosila, dok joj je bend, recimo, bio sav zamaskiran. A ona je danima prije pozivala publiku na poštovanje epidemioloških mjera.

Foto: čitatelj 24sata.hr

Supruga Igora Kojića (33) nije vidjela od sredine travnja. Pjevačica je čestitala rođendan Igoru prošli tjedan na društvenoj mreži, no bračni par i dalje je razdvojen.

I dok je Igor u Beogradu i, sudeći prema objavama na društvenoj mreži, bavi se menadžmentom nogometaša, Severina je u Dalmaciji već tjednima. U Bol je otišla sa ženskim društvom, a plesala je na stolu uz pjesmu SARS-a “Lutka”, koju obožava Iva Radić.     

“Ko mi tebe uze, ko mi tebe posla, ko provocira naše suze”, tekst je pjesme SARS-a koju su pjevale Severina i Iva, koje su donedavno zahladile odnose. Splitska pjevačica se, naime, nije pojavila na Ivinu partyju prošle zime, no izgladile su odnose nekoliko mjeseci poslije na rođendanu zajedničkog prijatelja u Zagrebu.

Nedavno su se i srele ispred Sevine glazbene škole u Splitu, u kojemu je pjevačica već tjednima, pa su, čini se, odlučile provesti neko vrijeme zajedno. Na partyju u beach baru u Bolu na Braču pjevale su i “Moju domovinu”, kao i Grdovićev hit “Nije u šoldima sve”.

Seve je poznata kao ljubiteljica dobre zabave koja voli zaplesati po stolovima, kao svojedobno na tulumu Miroslava Lilića, kad je zapjevala s Thompsonom. Seve se na partyju u Bolu odlično zabavljala s društvom, pjevala je i plesala kao da je ne more nikakve brige.

Čini se da su nove-stare prijateljice odsjele u boutique hotelu u Bolu. Obje su se na svojoj društvenoj mreži pohvalile videima hotela o kojemu je lani pisao i Ivin lifestyle portal. Sevin bivši partner Milan Popović (55), s kojim ima sina, isto je u Dalmaciji.

Prije nekoliko dana viđen je u Kaštelima u marini, gdje veže svoju jahtu od 20 metara, na kojoj je svojedobno i Seve plovila, pa se poslije njihova prekida požalila prijateljima kako joj nije dao da u štiklama hoda po brodu. Ostali vlasnici jahti usidrenih u marini opisali su Milana kao iznimno ljubaznog i susretljivog jer im je pomogao privezati brod.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije