ŠARENILO BOJA

Severini još stižu rođendanski pokloni, pohvalila se novom umjetninom na zidu

Instagram
23.04.2021.
u 21:10

Pjevačica je prije dva dana proslavila svoj 49. rođendan, a poštar joj još dostavlja poklone.

Prije dva dana pjevačica Severina proslavila je 49. rođendana, a pokloni još pristižu na njenu adresu. Pohvalila se novom slikom koju je dobila na poklon od umjetnice Tanja Jokanović koja je Severini poklonila portret i očito se pjevačici jako svidio jer odmah ga je objesila na zid. 

Foto: Instagram screenshot

Severina se baš na svoj rođendan pojavila i na naslovnici krimi-romana ‘U ime mafije’ Luciana Secchija, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker.

- Fotografije koje krase knjigu snimila je u nekoliko dana, i to s ekipom s kojom trenutno radi na novom albumu. – Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je skladatelj i producent Filip Miletić. Kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja san u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sriće. Hvala, majko, što me rodi. Hvala izdavačkoj kući ‘Sandorf’. Hvala Maxu Bunkeru, hvala Broju 1, hvala vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer vaše je ime zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva – poručila je Severina i dodala: “Ovo mi je najljepši poklon za rođendan, poslije crteža mog sina”.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije