NISMO GA DUGO VIDJELI

Severinin suprug objavio fotografiju iz Hrvatske i otkrio tko je s njim

Foto: Instagram
12.09.2020.
u 18:06

Navodno između Igora Kojića i Severine postoje određene nesuglasice, a šuškalo se kako se par razvodi.

Već nekoliko mjeseci Severina i njezin suprug Igor Kojić nisu objavili zajedničku fotografiju i šuškanja o bračnim problemima i mogućem razvodu sve su češća. Severina je od travnja u Zagrebu, a prije toga je dio karantene provela u Beogradu kod Igora i njegovih roditelja, ali otkako se vratila u Hrvatsku nismo ju vidjeli sa suprugom.

Dok je Severina uživala u odmoru u rodnoj Dalmaciji i kod prijateljice Ive Radić u Istri njezin je suprug bio u Srbiji i tek je jednom objavio snimku s mora ali nije otkrivao gdje je. Na svom Instagramu Kojić je sada objavio fotografiju na kojoj je u društvu sa sestričnom Katjom Milas, a iza njih se vidi Skradin i tako je Severinin suprug otkrio da je nakon posjeta rodnom Mostaru stigao u Hrvatsku.

Foto: Instagram screenshot

Da postoje nesuglasice kod ovog bračnog para dala je do znanja i Severina nakon što je ispod jedne od objava svog supruga napisala da su njegovi pokrovitelji Dragan i Olja, a kasnije je tu objavu izbrisala.

Mediji u Srbiji pisali su i kako se Severina u Beogradu posvađala s Igorovim roditeljima i sugerirala im je tada da obnove kuću i bazen i tu je došlo do trzavica. Hrvatska pjevačica sredinom kolovoza otkrila je da ima koronu, a nedavno se i prvi put pojavila u javnosti nakon boravka u samoizolaciji i potvrdila je da se dobro osjeća. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije