opreza nikad dosta

Severinina svekrva pohvalila pjevačicu: Snaha u doba korone

24.03.2020.
u 17:40

Pjevačica je s krpom čistila i dezinficirala kuću roditelja svog supruga Igora Kojića.

Severina se trenutno nalazi u Beogradu gdje je došla kako bi vidjela sina, ali kako je njezin bivši partner i otac njezinog sina sada u samoizolaciji nije uspjela provesti vrijeme sa sinom.

O tome je objavila i video na svom Instagramu i sada je sa suprugom Igorom Kojićem kod njegovih roditelja u Beogradu u vili koja je smještena u elitnom dijelu na Bežanijskoj kosi. Na društvenim mrežama pojavio se video koji je snimio Igorov otac, pjevač Dragan Kojić Keba i u kojem je pokazao kako njegova nevjesta brine da kuća bude čista i dezinficirana. U videu Severina sa sredstvom za dezinfekciju čisti kuhinjske i ostale površine u kući, dok njezin suprug Igor gleda televiziju.

– Snaha u doba korone – napisala je na Instagramu Igorova mama Olja uz video na kojem Severina čisti kuću, a jedan od pratitelja joj je u šali napisao: -  Vidi onoga Igora  što je zalegao...bola pomozi ženi. Na to je Olja odgovorila: Ljubi ga majka.

Severina je u subotu imala i live javljanje na svom Instagramu kada je između ostalog zamolila sve da ne izlaze iz svojih kuća i da iskoriste vrijeme koje sada imaju i provedu ga s bližnjima. 

Video pogledajte OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije