MTV EMA

Shawn Mendes najveći dobitnik, Taylor Swift ostala bez nagrade

Reuters
13.11.2017.
u 11:45

Mendesu su pripale tri nagrade, uključujući i onu za najboljeg izvođača. Mladi,19-godišnji Mendes karijeru je počeo postavljajući obrade poznatih pjesama na YouTube, nakon čega je potpisao ugovor za izdavanje prvog albuma.

Kanadski kantautor Shawn Mendes najveći je dobitnik ovogodišnjih nagrada europskog MTV-a, koje su održane sinoć u Londonu.
 

Mendesu su pripale tri nagrade, uključujući i onu za najboljeg izvođača. Mladi,19-godišnji Mendes karijeru je počeo postavljajući obrade poznatih pjesama na YouTube, nakon čega je potpisao ugovor za izdavanje prvog albuma. Osim glavne nagrade osvojio je i nagradu za najbolju pjesmu "There's Nothing Holding Me Back", te nagradu fanova. S druge strane, najveća gubitnica je Taylor Swift, koja je imala šest nominacija, a ostala je bez nagrada.

Na dodjeli je nastupio i Eminem, koji je predstavio novi singl "Walk On Water", te dobio nagradu za najboljeg hip-hop izvođača. Kubansko-američka pjevačica Camila Cabello dobila je nagradu za najboljeg pop izvođača, David Guetta je najbolji elektronski izvođač, a Kendrick Lammar ima najbolji video spot. Edu Sheeranu pripala je nagrada za najbolji koncert, Dua Lipa najbolji je novi izvođač, a Coldplay najbolji rock izvođači. Irska grupa U2 dobila je nagradu za doprinos svjetskoj glazbi. Ovu nagradu prije njjih osvajali su Queen, Whitney Houston i Eminem.

Dodjelu nagrada vodila je pjevačica Rita Ora, a od britanskih medija dobila je same pohvale, kako za vođenje, tako i za odjevene kombinacije koje je mijenjala tijekom showa.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije