Nestašni Jackson:

'Sin' Mitcha Buchannona završio u zatvoru

asdas
Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
19.04.2017.
u 11:30

Jeremy Jackson (36) osuđen je na zatvorsku kaznu zbog incidenta koji je izazvao 2015. godine, kada je nožem izbo jednu ženu.

Kako piše TMZ, glumac iz serije 'Baywatch', u kojoj je igrao Hobieja, sina Mitcha Buchannon, pokušao se nagoditi kako bi izbjegao zatvor, ali ga je sudac ipak osudio osudio na 270 dana iza rešetaka i pet godina uvjetno. Kako je već 109 dana proveo u pritvoru ta kazna mu je umanjena pa će u zatvoru provesti još 161 dan.

 

24sata | Autor: 24satafoto: 24sata

 

Osim toga, Jeremy će morati na tečaj kontrole bijesa i na sastanke anonimnih alkoholičara... 

Jackson je uhićen u kolovozu 2015. nakon što je izbo ženu u blizini njene kuće u Los Angelesu, On žrtvu navodno prethodno nije poznavao, a je na nju je nasrnuo kada ga je ona uhvatila kako pokušava ukrasti automobil njezinog dečka. Glumac je pokušao pobjeći, ali je ubrzo uhićen. Jeremy je u travnju iste godine lišen slobode kada ga je jedan čovjek optužio da ga je glumac izbo devet puta dok ga je pokušao opljačkati,

 

Robert Anić/Pixsell | Autor: Robert Anić/Pixsellfoto: Robert Anić/Pixsell

 

Glumac je  1999. napustio 'Baywatch' nakon  osam godina zbog ovisnosti o narkoticima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije