PRIZNALA KRIVNJU

Skandal potresa obitelj Clooney: Vozila pijana i sad mora u zatvor!

PA/Pixsell
16.10.2019.
u 09:50

Obitelj Clooney nalazi se u situaciji koju nije priželjkivala.

Obitelj Clooney proživljava pravu dramu. Naime, starija sestra Amal Clooney, odnosno šogorica glumca Georgea Clooneya, Tala Alamuddin Le Tallec, osuđena je na tri tjedna zatvora i kaznu od 6.400 dolara za razne prometne prekršaju - čak i vožnja u pijanom stanju.

U svibnju ove godine Talu je zaustavio prometni policajac zbog rutinske kontrole nakon čega je ustanovljeno da je Tala pod utjecajem alkohola. U njezinom organizmu pronađeno je tri puta više od dozvoljene količine alkohola, a na jučerašnjem ročištu izjavila je da duboko žali i da je svjesna posljedica nepromišljenog ponašanja.

Te večeri u svibnju popila je dvije čaše vina i jednu čašu šampanjca, a zatim upravljala suprugovim terencom BMW X5, piše Straits Times. Dok se vraćala kući, zaustavio ju je policajac, a nakon nekoliko upita odakle se zaputila, shvatio je da mu nije u mogućnosti odgovoriti zbog svog stanja. Uz to, dodao je, jako se osjetila po alkoholu.

Po izlasku iz zatvora, 47-godišnjakinja biti će lišena vozačke dozvole sljedeće četiri godine. Prvi prekršaj zbog kojoj su joj oduzeli dozvolu počinila je 2013. godine.

Njezin odvjetnik je na suđenju izjavio kako "Tala, majka četvero djece, shvaća groznu pogrešku koju je učinila, i da pati od posljedica neželjenog publiciteta zbog razloga koji nisu pod njezinom kontrolom". 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije