10 GODINA LJUBAVI

Slavlje u obitelji Rakitić: "Sve ljubavne priče su lijepe, no naša mi je najdraža"

instagram
23.08.2021.
u 17:58

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (33) i njegova supruga, španjolka Raquel Mauri (32) proslavili su 10 zajedničkih godina, a pratitelje na društvenim mrežama oduševili su zajedničkom fotografijama i romantičnim porukama

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (33) i njegova supruga, španjolka Raquel Mauri (32) proslavili su 10 zajedničkih godina, a pratitelje na društvenim mrežama oduševili su zajedničkim fotografijama i romantičnim porukama koje su napisali uz objave.

-10 godina od tog prvog poljupca, prvog zagrljaja, početka putovanja koje smo sami kreirali, uvijek gledajući u istom smjeru. Volim te, moj plavušane za novih narednih tisuću avantura. Sretna godišnjica, moja ljubavi- napisala je Raquel uz fotografiju koju je podijelio i Ivan na svojem Instagram profilu.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

-Sve ljubavne priče su lijepe. No naša mi je najdraža. Posljednjih 10 godina bile su najsretnije u mom životu. Hvala ti što si moje srce ispunila s toliko ljubavi…Ti si moja sadašnjost, moja budućnost, ti si najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Sretna ti godišnjica, moj živote. Volim te- poručio je Ivan supruzi.

Raquel je također na svom Instagram storiju objavila kolaž s njihovim zajedničkim fotografijama, a godišnjicu su obilježili i tortom.

Podsjetimo, Ivan se zaljubio u Raquel koja je tada bila konobarica u kafiću u rodnoj Sevilli, a iako je odmah pao na njezine čari iako nije znao jezik, Raquel je tek nakon sedam mjeseci pristala na spoj. Građanski su se vjenčali 2013.godine, a crkveno vjenčanje održalo se vjenčanje održalo dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj, a uz kćerkicu Altheu roditelji su i djevojčice Adare koja je ovoga svibnja proslavila peti rođendan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?