U ST. MORITZU

Slavlje za više od 300 uzvanika! Udala se bivša supruga Romana Abramoviča

DPA/Pixsell
19.01.2020.
u 11:29

Luksuzno vjenčanje održalo se u švicarskom skijalištu St. Moritz pred više od 300 uzvanika, a mladenci su mnoge iznenadili neočekivanim potezom uplovivši u bračnu luku 24 sata ranije od očekivanog

Dvije i pol godine nakon razvoda od ruskog milijardera Romana Abramovića njegova bivša supruga Daša Žukova uplovila je u bračnu luku s grčkim milijarderom Stavrosom Niarchosom.

Luksuzno vjenčanje održalo se u švicarskom skijalištu St. Moritz pred više od 300 uzvanika, a mladenci su mnoge iznenadili neočekivanim potezom uplovivši u bračnu luku 24 sata ranije od očekivanog. Na svadbenu svečanost potrošili su više od pet milijuna funti.

Sve je bilo pomno isplanirano do posljednjeg detalja, a zanosna Daša zablistala je u elegantnoj vjenčanici A kroja s potpisom modne kuće Valentino. Među uzvanicima bili su i brojne poznate osobe pa je tako na vječanje stigla i princeza Beatrice, inače bliska Dašina prijateljica. Na slavlju su navodno bili i dizajnerica Stella McCartney te unuk Grace Kelly Pierre Casiraghi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, 38-godišnja Ruskinja sa svojim sadašnjim suprugom dugi niz godina bila je u prijateljskim odnosima, a svoju su romansu započeli nekoliko mjeseci nakon njezina razvoda od Abramoviča. S ruskim milijarderom i predsjednikom nogometnog kluba Chelsea F.C.  u braku je provela 10 godina, a s njima ima i dvoje djece - sina Aarona Alexandra i kći Leah Lou.

Vijest o njihovom razvodu odjeknula je medijima u kolovozu 2017. godine kada je Abramovič potvrdio da je njihovoj ljubavi došao kraj. - Nakon 10 zajedničkih godina donijeli smo tešku odluku. Rastajemo se, ali ćemo ostati bliski prijatelji, roditelji i partneri na projektima koje smo zajedno razvijali. Zajedničkim snagama ćemo odgajati naše dvoje djece. Skupa ćemo također raditi kao suosnivači Muzeja suvremene umjetnosti u Moskvi i kulturnog centra New Holland Island u Sankt- Petersburgu - napisao je Abramovič tada. Roman i Daša upoznali su se 2005. godine, a vjenčali su se daleko od očiju javnosti. Bivši supružnici dok su bili u braku često su dolazili na ljetovanje upravo u Hrvatsku i to na luksuznoj jahti Eclipse dugačkoj 163 metara koja je bila opremljena bazenima, saunom, kino dvoranama, draguljarnicom, frizerskim salonima, dječjim igraonicama, restoranima i klubovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije