nova kampanja

Slavna glumica (56) pozirala u toplesu i pokazala zavidnu liniju: 'Ovo je moje tijelo'

brook
John Naicon/PRESS ASSOCIATION
11.02.2022.
u 07:16

Gotovo 40 godina nakon slavne kampanje za modni brend Calvin Klein, glumica i model Brooke Shields (56) ponovno je uskočila u traperice i fotografijom u toplesu oduševila obožavatelje.

Gotovo 40 godina nakon slavne kampanje za modni brend Calvin Klein, glumica i model Brooke Shields (56) ponovno je uskočila u traperice i fotografijom u toplesu oduševila obožavatelje.

-Bilo mi je iznimno bitno da svi vide kako izgleda moje 56 godina 'staro tijelo' i da se fotografije ne obrađuju. Uvijek želim biti iskrena, takva je i ova kampanja- rekla je Brooke za časopis People te dodala kako je naporno trenirala kako bi fotografije izgledale savršeno.

-Gurnula sam svoje tijelo to krajnjih granica. Moj ego mi je puno pomogao. Rekla sam sama sebi: ako snimimo ove fotografije i neću biti zadovoljna, biti ću stroga prema sebi- dodala je glumica koja je redovito vježbala svako jutro s osobnim trenerom Nogom Okaforom.

Foto: Instagram

Brooke je krajem siječnja prošle godine teretani je doživjela nesreću zbog koje je pomislila kako više nikada neće moći hodati. Glumica je slomila bedrenu kost, a do nesreće je došlo zbog pada s daske za ravnotežu, nakon čega je odletjela u zrak i na tlo sletjela takvom snagom da je uspjela slomiti desnu bedrenu kost.

-Činilo mi se kao da je sve usporeno i onda sam jednostavno počela vrištati- otkrila je Brooke.

-Kada je po mene stigla hitna proradili su instinkti za preživljavanje. Neprestano sam im govorila kako osjećam svoje nožne prste jer sam se toliko bojala da sam ostala paralizirana- priznaje glumica.

Lom bedrene kosti zahtijevao je operaciju kojom su joj umetnute dvije metalne šipke, a kasnije joj je i iskočio dio bedrene kosti, zbog čega je podvrgnuta još jednoj operaciji na kojoj joj je dodano još pet šipki i metalna pločica kako bi zadržala kost na mjestu.

Inače, Brooke Shields iza sebe ima bogatu karijeru, ali publika je pamti po prvom filmu "Plava laguna" koji je snimila kao 14-godišnjakinja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije