tijekom intervjua

Slavna glumica otkrila da su ona i cijela obitelj zaraženi koronom: 'Osjećam se prilično loše'

Foto: News Syndication/PIXSELL
1/2
30.11.2021.
u 08:28

Na dogovorenom Zoom intervjuu glumica je otkrila da bolesna i zamolila da ne upali kameru jer se osjeća loše.

Popularna glumica Keira Knightley (36) tijekom intervjua uživo je otkrila kako ona i cijela njezina obitelj boluju od koronavirusa. Naime, imala je dogovoren Zoom intervju za britanske dnevne novine The Daily Telegraph, a prije početka zamolila je za ne pali kameru zbog situacije. 

- Hoće li vam smetati ako ne upalim kameru? Imam koronu i osjećam se prilično loše - kazala je novinaru. Dodala je i to da su njezine dvije kćeri, Edie i Delilah, u izolaciji u njihovom domu u Londonu, gdje se oporavljaju od bolesti. A njezin suprug James jedini nema simptome. 

- On je vrlo zadovoljan zbog toga. Uvjeren je da je to zato što je od jedan od onih koji se kupaju u hladnoj vodi, a ja to ne radim - istaknula je Keira. 

Kazala je novinaru i da se cijepila s obje doze te da se njezine kćeri sada osjećaju bolje. Nakon oporavka se vraća snimanju filma Silent Night, na kojem radi još od listopada 2020. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije