optužila supruga za zlostavljanje

Slavna glumica u strahu za život: 'Tukao me, pljuvao i krvavu bacio u rupu'

christina ricci
23.01.2021.
u 10:59

Slavna glumica Christina Ricci još je jedna u nizu žrtava nasilja. Naime, otkrila je da ju je suprug, filmski snimatelj i producent James Heerdegen u karanteni više puta tukao, a sada je i u strahu za svoj život i život njihovog šestogodišnjeg sina Freddieja, donosi TMZ.

Ovu srijedu podnijela je zahtjev za zabranu pristupa suprugu, a tvrdi da zlostavljanje traje od prosinca 2019. godine. Navela je u sudskom spisu da ju je tukao, pljuvao i roktao kao svinja unosivši joj se u lice pri čemu je zadobila modrice i nagnječenja. Christina je na sud donijela i fotografije na kojima se vide modrice

U ožujku mu je rekla da želi razvod, no tada je počela karantena zbog pandemije koronavirusa pa je morala ostati s njim u kući. Kako kaže, u lipnju ju je dvaput napao te naganjao po kući pokušavajući spriječiti da nazove policiju nakon svađe. Jednom prilikom ju je čak navodno uhvatio za zapešća i odvukao u dvorište te bacio u rupu iskopanu u zemlji ostavivši je tamo da krvari. Drugi napad vidio je čak i njihov sin kada ju je pljuvao i na nju prolio vruću kavu i bacio stolicu. 

Od tada je podnijela zahtjev za razvod, a njena odvjetnica Samantha Spector u srijedu je podnijela zahtjev zabrane pristupa za Jamesa.

Christina je također kazala da joj je tijekom vožnje automobilom krajem 2019. godine, James joj je rekao nešto zbog čega je pomislila da je on može ubiti.

“Kazao je da se jedino može sažaliti nada mnom ako budem raskomadana na male komadiće”, izjavila je za sud. Nakon toga, Christina je sakrila sve noževe.

Sada se on Christini i sinu ne smije približiti na manje od 90 metara te mu je zabranjen bilo kakav kontakt s njima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije