VOLE ŽIVOTINJE

Slavna glumica upisala je djecu u vegansku školu, a za zgažene žohare organizira sprovode

Profimedia
13.12.2019.
u 10:15

- Djecu šaljem u organsku, održivu, vegansku školu, gdje sade svoju vlastitu hranu. Uzgajaju je, beru i nose u lokalne restorane kako bi prodali, pa razumiju kako to sve funkcionira. Specifična sam po tome da ne nanosim štetu životinjama - Rekla je Fox

Glumica Megan Fox otkrila je kako suprug Brian Austin Green i ona svoje troje djece odgajaju da budu ljubazna prema životinjama, te ih je upisala u vegansku školu, piše Metro.

Glumica je kazala kako djecu uči da ne trgaju cvijeće iz zemlje, "jer imaju osjećaje i misli",  a kad netko od njih slučajno zgazi žohara,organiziraju sprovod za njega, baš kao i za insekte koje ubiju. 

-  Djecu šaljem u organsku, održivu, vegansku školu, gdje sade svoju vlastitu hranu. Uzgajaju je, beru i nose u lokalne restorane kako bi prodali, pa razumiju kako to sve funkcionira. Specifična sam po tome da ne nanosim štetu životinjama. Mrave ne gazimo, mi ne radimo takve stvari. Ne čupamo cvijeće iz zemlje. Djecu učim da su biljke živa bića - ispričala je glumica. Inače, ta veganska škola u Kaliforniji po djetetu godišnje košta gotovo 150 tisuća kuna. 

Glumica je ranije govorila i kako njen šestogodišnji sin Noah obožava modu, te da često nosi haljine. 

– Poslali smo ga u vrlo liberalnu školu, ali čak i tamo ga osuđuju. Drugi dječaci ga napadaju i govore mu da dječaci ne nose haljine i ružičastu boju. Ipak, suprug i ja trudimo se da ga ohrabrimo u njegovu izboru i da radimo na njegovu samopouzdanju. Potičemo ga da oblači što god želi, bez obzira na reakcije okoline – kazala je Megan.

Zvijezda Transformersa udana je za Briana Austina Greena, nama najpoznatijeg po ulozi Davida u seriji Beverly Hills 902010. Imaju trojicu sinova – Noah Shannon ima šest godina, Bohdi Ransom pet, a Journey River tri. Glumica je dodala kako se jednom vratio iz škole i kazao kako su mu se svi dječaci smijali, no njega to nije zanimalo jer se osjeća odlično u svojoj koži. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije