OBOŽAVATELJI ZABRINUTI

Slavna pjevačica hitno prebačena u bolnicu nekoliko dana nakon smrti 17-godišnjeg sina: 'Izgubljena sam'

Profimedia
14.01.2022.
u 17:46

Sve te uznemiravajuće objave jako su zabrinule obožavatelje, a sve je očito rezultiralo njezinim odlaskom u bolnicu

Irska pjevačica Sinead O'Connor (54) hitno je prebačena u bolnicu i to samo nekoliko dana nakon tragične smrti svog 17-godišnjeg sina Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor.

Za strane medije je potvrdila da je prebačena u bolnicu jer je bila "izgubljena bez sina".  Jučer je na Twitter profilu gdje je jako aktivna napisala kako krivi sebe za smrt sina te da ne zaslužuje živjeti na ovom svijetu bez njega. Također, pisala je kako je uništena od samog dana rođenja te da to nije ničija krivica osim njena. Ni roditelja, ni djece, ni života. Sve te uznemiravajuće objave jako su zabrinule obožavatelje, a sve je očito rezultiralo njezinim odlaskom u bolnicu. 

- Žao mi je, nisam to trebala reći. Sada sam s policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam vas sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog djeteta i mrzim samu sebe. Bolnica će mi pomoći na neko vrijeme. Ali pronaći ću Shanea, ovo je samo kratka odgoda - poručila je shrvana Sinead na Twitteru nakon par sati. 

Podsjetimo, na Twitteru je prije tjedan dana potvrdila kako je preminuo njen 17-godišnji sin Shane.  - Moj prekrasni sin, svjetlo mog života sada je s Bogom. Neka počiva u miru i neka nitko ne slijedi njegov primjer. Dušo moja. Jako te volim - napisala je tada. Pjevačica Sinead O' Connor zabrinula je obožavatelje objavom na društvenim mrežama vezanom za sina još u veljači prošle godine. Naime, napisala je kako je prošla dan iz pakla te pratitelje zamolila da se pomole za njenog sina. 

- Grozan dan iz pakla. Ako imate suvišnih molitvi, molim vas da jednu od njih izmolite i za moga sina Shanea, svjetlo mog života. Pjevačica je već molila pomoć pratitelja zbog situacije sa sinom, koji je pobjegao od kuće prije 3 godine. Nije se pojavio doma dva dana, no, tada 14-godišnjak brzo je pronađen, bio je na sigurnom i zdrav. Sinead je inače majka četvero djece, koja je nakon prelaska na islam uzela ime Shuhada Sadaquat poručila je da otkazuje sve koncerte do 2022. godine. Sinead već neko vrijeme ima problema s psihičkim bolestima. 

- Imala sam šest vrlo traumatičnih godina i sve je kulminiralo ove godine, ali sada započinje oporavak - napisala je Sinead i nastavila: - Odlučila sam otići u kliniku za traumu i odvikavanje od ovisnosti gdje ću biti godinu dana.  Dodala je i da je ovisna o marihuani već 34 godine, ali da je zbog situacije s koronavirusom i zbog gubitka drage osobe ove godine eksperimentirala i sa težim drogama. Irkinja je na Twitteru prije dvije godine napisala kako se sada zove Shuhada , a objavila je i fotografije na kojima je pokrivena hidžabom.

- Želim ponosno objaviti da sam postala muslimanka. Bio je to prirodni zaključak mog inteligentnog teološkog putovanja. Sve svete knjige vode prema islamu. Imat ću i novo ime. Zvat ću se Shuhada - napisala je pjevačica.

Pjevačica je 2017. dala veliki intervju za Dr. Phila u kojemu je progovorila o zlostavljanju dok je bila dijete i o tome koliko je puta razmišljala o samoubojstvu.  Otkrila je da ju je mater mučila dok je bila mala. 

- Imala je sobu za mučenje i bila je osoba koja je uživala nanositi bol drugima. Morala sam stalno ponavljati kako ne vrijedim ništa i da sam  ja nitko i ništa, ako sam odbijala to govoriti onda bi me tukla - potresno je svjedočanstvo poznate pjevačice. Od majke zlostavljačice pobjegla  je u dobi od 13 godina, a šest godina poslije majka joj je poginula u prometnoj nesreći. Pjevačica je u intervju rekla kako je na intervju pristala jer želi svima reći da nije luda nego da je žrtva obiteljskog nasilja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije