JAVIO SE

Slavni glazbenik drugi put u mjesec dana je pozitivan na koronavirus

27.11.2021.
u 15:12

Prije četiri tjedna Bryan Adams je objavio kako on i njegova kći imaju koronu, on je prošao bez ikakvih simptoma a njegova kći je imala problema s kašljem samo jednu noć, a sada je opet pozitivan na koronu.

Kanadski pjevač Bryan Adams na Instagramu je obavijestio javnost kako je drugi put u mjesec dana pozitivan na koronavirus. - Evo me, upravo sam stigao u Milano, i drugi put u mjesec dana sam bio pozitivan na koronavirus. Odvest će me sada u bolnicu, hvala vam svima na podršci - napisao je Adams uz fotografiju koju je objavio na Instagramu, a snimljena je u zračnoj luci u Milanu.  Prije četiri tjedna Adams je objavio kako on i njegova kći imaju koronu, on je prošao bez ikakvih simptoma a njegova kći je imala problema s kašljem samo jednu noć. Glazbenik se dva puta cijepio i sada je objavio video na Instagramu u kojem je pokazao kako se medicinsko osoblje brine za njega te je napisao kako preventivno dobiva injekcije protiv tromboze dok mu test ne bude negativan i osjeća se dobro. 
Doktor Anthony Fauci rekao je u petak za CNN kako ne želi spekulirati o Adamsovom slučaju i kazao sljedeće: Može biti da je nakon što se prvi pu zarazio nastavio je imati virus u sebi i da je bio pozitivan i da se njegov sustav još nje riješio virusa. Fauci je kazao i kako se ovakva situacija može događati osobama koje nemaju snažan imunitet. - Ustanovili smo da kod nekih ljudi s oslabljenim imunitetom virus se može zadržat. Ne znam ništa o zdravstvenom stanju Bryana Adamsa pa stvarno nerado dajem bilo kakav komentar o tome - poručio je. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije