TEŠKA DIJAGNOZA

Slavni glumac hitno mora na operaciju: 'Doktori su rekli da tumor u meni raste 10 godina'

Profimedia
14.09.2019.
u 16:24

Doktori kažu da je moj zdrav način života svakako pomogao držati karcinom pod kontrolom, a smatraju da on u meni raste minimalno deset godina. Jako sam zahvalan što su ga otkrili na vrijeme - napisao je glumac

Kanadski glumac i TV voditelj, Cameron Mathison (50) na  Instagramu je objavio tužnu vijest. Naime, nakon što je zbog zdravstvenih problema išao na liječničku kontrolu, saznao je da boluje od raka bubrega.

- Iz mnogo razloga volim društvene mreže. Na taj način ostajemo povezani i mogu dijeliti sretne trenutke s vama. Ipak, ovoga puta trebam vašu pomoć. Prije otprilike mjesec dana bio sam na magnetskoj rezonanci zbog zdravstvenih problema i doktori su otkrili da na desnom bubregu imam tumor. Srećom, nije se proširio na ostale organe. Doktori kažu da je moj zdrav način života svakako pomogao držati karcinom pod kontrolom, a smatraju da on u meni raste minimalno deset godina. Jako sam zahvalan što su ga otkrili na vrijeme - napisao je glumac i zahvalio se prijatelju urologu, ali i članovima obitelji. Obožavateljima je napisao kako ga očekuje operacija ovog vikenda, te ih zamolio da mole za njega. 

Mathison je postao poznat zahvaljujući ulozi u sapunici "Sva moja djeca", u kojoj je glumio punih 14 godina, od 1997. do 2011. kao novinar radio je dugo godina za emisiju "Good Morning America", te izvještavao s najvećih društvenih događaja kao što je dodjela Oscara, nagrade MTV-ja i Zlatnih globusa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije