prvo zajedničko dijete

Slavni pjevač postao tata u 8. desetljeću: Stiglo mu 6. dijete s 35 godina mlađom glumicom

Foto: Instagram
1/2
25.02.2021.
u 20:39

Prošle godine u listopadu sretni par, pjevač David Foster (71) i njegova 35 godina mlađa supruga glumica Katherine McPhee (36) potvrdili su za medije da čekaju prvo zajedničko dijete.

Za supružnike Davida Fostera (71) i Katherine McPhee (36) nema kraja sreći. Naime, glazbenik i njegova supruga dobili su prvo zajedničko dijete, zdravog dječaka kojem ime još nije poznato, piše People.

Inače, Foster iz bivših brakova ima pet kćeri - 40-godišnju Saru, 38-godišnje Erin i Jordan, 50-godišnju Allison i 47-godišnju Amy, a za 36-godišnju Katharine McPhee, glumicu ovo je prvo dijete.  

'Mama, tata i sin su odlično', potvrdio je izvor blizak paru, ali druge detalje nije odao. Za to će se javnost morati strpiti dok novopečeni roditelji odluče obznaniti dolazak dječaka. 

Glumica i glazbenik inače su dobri prijatelji princa Harryja (36) i Meghan Markle (39) koji isto očekuju prinovu, a čini se da će uskoro postati i susjedi jer David i Katherine traže novi dom u Montecitu, gdje su se Harry i Meghan skrasili nakon odlaska iz Velike Britanije.

36-godišnja glumica i 70-godišnji glazbenik vjenčali su se u lipnju 2019. godine, a u javnosti su prvi put zajedno viđeni u travnju 2018. godine. Par se ludo zaljubio nakon samo nekoliko mjeseci druženja. 

Davidove kćeri rekle su da u potpunosti podržavaju svog oca i svaku njegovu odluku, a par je još u kolovozu prošle godine rekao kako želi zajedničko dijete. 

"Podržavam sve zbog čega će biti sretni. Ako su oni sretni, i ja sam sretna", izjavila je tada Davidova kći Erin. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije