KIM I KANYE U GADNIM PROBLEMIMA:

Slavnom paru prijeti tri godine zatvora zbog Taylor Swift

kim
20.07.2016.
u 08:44

Kim Kardashian i Kanye West prekršili su kalifornijski zakon u kojem piše kako je snimanje razgovora bez dopuštenja ilegalno.

Internet je ‘eksplodirao’ kad je Kim Kardashian objavila snimku razgovora svog supruga Kanyea Westa i Taylor Swift u kojem su pričali o njegovoj kontroverznoj pjesmi Famous. No, snimanje razgovora u Kaliforniji je zabranjeno i zbog toga im prijeti tri godine zatvora, piše The Sun.

“Kao da im je cilj uništiti Taylor, ali čekaju ih posljedice jer su telefonirali u Kaliforniji, gdje je ilegalno snimanje bez dopuštenja”, tvrdi izvor.

Odvjetnici Taylor Swift već su uputili pismo Kanyeu u kojem zahtijevaju da reper odmah uništi sve snimke i za to pruži dokaze.

Čitava je drama započela u ponedjeljak ujutro kad je Kim na Snapchatu objavila kontroverznu snimku na kojoj Kanye govori Taylor što će točno reći u pjesmi, a ona na sve pristaje.

Njezini su je fanovi odmah napali, no ona se pokušala ograditi objavom na Instagramu.

Ključne riječi
kim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije