JARED LETO

Slučajni prolaznici u Parizu šokirani potezom slavnog američkog glumca, penjao se na zgradu bez opreme

Foto: Profimedia
1/2
10.06.2023.
u 20:36

Jared Leto je krenuo u pohod na zgradu u tenisima, crnim hlačama i košulji, a mnogi ga nisu odmah prepoznali.

Holivudski glumac i pjevač Jared Leto šokirao je i zabrinuo slučajne prolaznike u Parizu koji su ga vidjeli dok se u jednom trenu penjao na zgradu bez zaštitne opreme. Leto je krenuo u pohod na zgradu u tenisima, crnim hlačama i košulji, a mnogi ga nisu odmah prepoznali.

Prolaznici na ulici nadali su se da se glumcu ništa neće dogoditi, a on se za to vrijeme popeo i nekoliko metara nakon čega se spustio.

"Odakle mu sva te energija, dajte mi ono na čemu je on", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama gdje se snimka počela dijeliti, a većina ljudi se slaže da Leto obožava pažnju, kako god ju privukao. Svaka reklama je očito dobro došla jer je baš jučer objavio novi singl Life is Beautiful

Zanimljivo je i da se penjao i prije nekoliko dana u Berlinu i to na jedan hotel.

Inače,  malo tko zna da se Jared bavi penjanjem već godinama, a jednom prilikom je umalo i poginuo kada se penjao na stijene u kanjonu Red Rock. Tada mu je život spasilo sigurnosno uže, koje je bilo oštećeno i napuklo na jednom dijelu.

Jednom je prilikom Jared progovorio o ovoj, umalo kobnoj nezgodi.

- Ne želim zvučati dramatično, ali ovo je dan kada sam umalo umro. Pogledao sam prema gore i u sekundi se uže se pokidalo na stijeni dok sam se nalazio na visini do gotovo 200 metara. Sjećam se da sam samo gledao u tlo. Bio je to čudan trenutak, nisam se toliko bojao. Adrenalin se javio kasnije, kada sam se vratio na stijenu. Ali uspjeli smo i poživjeli još jedan dan. Na kraju, bilo je zapravo poprilično zabavno, nastavili smo se penjati iste noći - napisao je Jared na društvenim mrežama.

Glumac se proslavio ulogom Jordana Catalana u hit seriji ‘90-ih ‘I to mi je neki život‘, a glumio je i filmovima ‘Klub boraca‘, ‘Rekvijem za snove‘, ‘Suicide Squad‘, ‘Blade Runner 2049‘, ‘House of Gucci‘... Za sporednu ulogu u filmu ‘Dallas Buyers Club‘ dobio je Oscara.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije