prisjetila se

Snježana Dujmić se ponovno oglasila za Rajkov rođendan, ovo je poručila

08.08.2020.
u 14:09

Dujmić je objavila pjesmu Novih Fosila 'Najdraže moje' i napisala: "I najmračnija noć završi se izlaskom sunca. E, to sunce ja danas, i uvijek, šaljem tebi i želim ti sretan rođendan... Iz duše i srca..."

Supruga pokojnog glazbenika Rajka Dujmića, Snježana na društvenim je mrežama za njegov rođendan objavila nekoliko njegovih pjesama kako bi obilježila taj dan.

Snježana je već ranije objavila kako je zahvalna menadžeru Edwinu Softiću što je prozvao mnoge koji se opraštaju od Dujmića, a za koje smatra da nisu iskreni.

Dujmić je objavila pjesmu Novih Fosila 'Najdraže moje' i napisala: "I najmračnija noć završi se izlaskom sunca. E, to sunce ja danas, i uvijek, šaljem tebi i želim ti sretan rođendan... Iz duše i srca...". Objavila je i video na kojem zajedno pjevaju Rajkov hit Milena, a onda i pjesmu 'Pjevaju šume'.

Nakon toga je objavila i jednu njihovu zajedničku fotografiju.

Podsjetimo, Snježana Dujmić nam je nakon nesreće kazala kako su Rajko i ona jako povezani, te da će napraviti sve da bude uz njega. Dodala je da će se ako treba i testirati na koronu. Rekla je kako se on uvijek vezao sigurnosnim pojasom, a njegov automobil marke VW Tiguan ima zračne jastuke koji su se otvorili u trenutku nesreće. Prema onome što je od očevidaca uspjela doznati, Rajko je pokušao sam izaći iz automobila, ali je imao jaku ozljedu glave. Mještani koji su mu pritekli u pomoć, priča Snježana, uopće ga nisu prepoznali. Mislili su da se radi o nekom mladiću i odmah su pozvali hitnu pomoć. – Rajko je bio pri svijesti kada je došla hitna pomoć koju je čekao čak 45 minuta. Nažalost, u kolima hitne pomoći je izgubio svijest.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije