ŠTO ĆE REĆI PIQUE?

Šok iz Španjolske: Rafael Nadal varao suprugu i tajno hodao sa Shakirom!?

Shakira / Official Youtube Channel
30.08.2022.
u 11:19

Prave pikanterije dolaze iz španjolskih medija koji vole otkrivati 'prljavi veš' iz života slavnih osoba.

Iz Španjolske stiže pomalo bombastična vijest da su Rafael Nadal i Shakira imali tajnu vezu .

Kako javlja španjolski novinar Jordi Martin, pjevačica i tenisač tajnu su vezu započeli još 2009. godine, kada su se njih dvoje upoznali za videospot 'Gypsy'.

Spot za jednu od Shakirinih najpoznatijih pjesama uključivao je razmjenu pogleda i osmijeha, no čini se da je to bilo više od potrebe za scenarij.

Kako izvještavaju talijanske novine Corriere della Sera, isti novinar je objasnio da su njih dvoje imali intenzivnu ljubavnu vezu kada je snimljen spot pjesme. 

 

 

U to su vrijeme kružile glasine da Shakira hoda s Alejandrom Sanzom, poznatim španjolskim pjevačem. S druge strane, tenisač je bio u također nezgodnoj situaciji, Nadal je u to vrijeme već bio u vezi s Mary Perellò koju je upoznao 2005. u srednjoj školi.

Radi se inače o današnjoj supruzi s kojom čeka dijete.  Vijesti su pomalo nevjerojatne, ove vijest o mogućoj bivšoj prevari ne dolaze u dobro vrijeme kada se Nadal priprema za nastup na US openu. Shakira se u međuvremenu udala za Gerarda Pique s kojim ima dvoje djece, ali su se i rastali zbog navodne nevjere nogometaša Barcelone. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?