ZBOG NESRETNE LJUBAVI

Spriječio tragediju: Uletio u sobu i spasio slavnu pjevačicu od samoubojstva

Reuters
18.09.2019.
u 13:30

72-godišnja pjevačica Dolly Parton smatra da je to bio Božji znak.

Popularna country pjevačica, Dolly Parton, iznenadila je sa svojim priznanjem o želji za samoubojstvom.

Naime, nakon ljubavnih problema pjevačica si je htjela oduzeti život. Priznala je da samo što nije povukla okidač pištolja kada je njezin ljubimac, bostonski terijer Popeye, uletio u sobu dok je ona sjedila i razmišljala o tome, piše Mirror.



 

- Jedno popodne sam sjedila gore u svojoj spavaćoj sobi kad sam u noćnom ormariću primijetila pištolj koji držim zbog provalnika. Dugo sam ga gledala. Čim sam ga podignula, samo da ga primim i pogledam na tren naš mali pas, Popeye, došao je trčeći po stepenicama. Zvuk njegovih šapa vratilo me je u stvarnost i iznenada sam se smrznula. Spustila sam pištolj. I onda sam molila - objasnila je Dolly u jednom intervjuu koji je objavljen u knjizi 'Dolly On Dolly: Interviews and Encounters with Dolly Parton'.

73-godišnja pjevačica smatra da je to bio Božji znak. - Mislim da to ne bi učinila, ubila se, ali ne mogu reći sa sigurnošću. Sad kad sam prošla taj grozni trenutak, mogu razumjeti tu mogućnosti čak i za nekoga čvrstog poput mene, ako bol postane dovoljno jaka - rekla je Parton.

Dolly u knjizi opisuje i odrastanje u Tennesseeju, kao najstarija od 12 djece iz obitelji. Naime, njezina obitelj bila toliko siromašna da su se ona i njezina braća i sestre morali kupati u lokalnoj rijeci, i da je bilo dobro ako jedan od njih mokrio u krevet koji su dijelili jer ih je to grijalo.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?