SKINULA POVOJE

Srpska voditeljica kojoj je autobus otkinuo ruku pokazala kako izgleda bez zavoja

Foto: Instagram
1/3
11.09.2020.
u 08:35

Objavila je fotografiju s radnog mjesta i pozirala u studiju, a uz fotku se prisjetila početaka svoje novinarske karijere.

Srpska voditeljica Dea Đurđević napokon je skinula povoje s ruke koju joj je prošle godine u teškoj prometnoj nesreći otkinuo autobus.  Objavila je fotografiju s radnog mjesta i pozirala u studiju, a uz fotku se prisjetila početaka svoje novinarske karijere.

"Prije nego što sam se prvi put pojavila kao reporter bila sam volonter u informativnoj redakciji (tek što sam završila Fakultet političkih znanosti), zatim su prepoznali moj trud i počela sam raditi na svom prvom radnom mjestu kao reporterka jutarnjeg programa", napisala je Dea.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Nakon dvije sezone truda, rada na sebi i ulaganja u dodatno obrazovanje i prakse postala sam voditeljica najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji. I ta bajka traje evo već četiri sezone", dodala je.

Podsjetimo, Dea je nakon lakšeg sudara s drugim vozilom izašla iz svog automobila, kada je naišao autobus. Liječnici su joj uspjeli spasiti ruku, a nakon više mjeseci oporavka, Dea je napokon skinula povoje. 

Pratitelji su je mahom nazivali heroinom i uputili joj čestitke i pohvale. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?