ŠOKANTNA NASLOVNICA

Srpski medij tvrdi da se Severina razvodi, ali i nešto što zastrašuje

Marko Prpić/Pixsell
07.06.2019.
u 11:36

Srpski tabloid Svet.rs tvrdi da se supružnici Kojić, Severina i Igor razvode te da on inicira razvod zbog toga što pjevačica ne može roditi dijete.

Na današnjoj naslovnici srpskog tabloida Svet.rs osvanula je navodna vijest o rastavi Severine i Igora Kojića.  

Na glasine se do sada nitko nije osvrnuo – ni Severina, ni Igor. Osim razvoda, srpski novinari tvrde da su Severina i Igor opčinjeni crnom magijom.

"Šokantno otkriće: Razvod – Igor ostavlja Severinu jer ne može roditi. Plus: Igor i Severina duboko zagazili u crnu magiju!" vrišti s naslovnice spomenutog tabloida. 

Foto: Instagram Asos

No čini se da je ipak riječ samo o nagađanjima s obzirom na to da je pjevačica neposredno prije nego što je fotografija naslovnice osvanula na društvenim mrežama podijelila na svom Insta Storyju kadrove iz svog spota koji su snimani tijekom beogradskog vjenčanja s Igorom Kojićem. 

Podsjetimo, u nedavnom gostovanju u HRT-ovoj emisiji "U svom filmu" s voditeljicom Tončicom Čeljuskom dotaknula se i teme razvoda od srpskog poduzetnika Milana Popovića. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije