NE SKRIVAJU SE

Stali glasinama na kraj! Tajanstveni glumački par prošetao crvenim tepihom u Sarajevu

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
20.08.2019.
u 14:15

Nakon što su zajedno uhvaćeni na Brač Film Festivalu, Goran Bogdan i Jovana Stojiljković ponosno su prošetali crvenim tepihom u Sarajevu.

Poznati domaći glumac Goran Bogdan vješto izbjegava otkrivanje informacija o privatnom životu. Nalazi se na listi najpoželjnijih Hrvata, a čini se kako je njegovo srce zarobila 12 godina mlađa kolegica iz Srbije Jovana Stojiljković. 

Već dugo se priča o tajnoj vezi Gorana i Jovane, ali javnost nikako nije dobila potvrdu o ljubavnoj sreći. Sve do pojavljivanja na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala gdje su ponosno prošetali ruka pod rukom i time obznanili svoju ljubav.

Iako glumac nije obožavatelj premijera i medijske pozornosti, dok je s ekipom iz serije "Senke nad Balkanom" koračao ispred fotografa nije skidao osmijeh s lica. Zbog nove djevojke odlučio je "pregrmiti" sve bliceve i upite. Ovo im nije prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti jer su prije nekoliko tjedana zajedno bili na Brač Film Festivalu gdje su također pozirali za znatiželjne fotografe.

Na SFF stigli su u društvu kolega Leone Paraminski, Nataše Ninković i Dragana Bjelogrlića kako bi predstavili novu seriju.

  Jovana je rođena Beograđanka koja se od 2. razreda osnovne škole bavi se glumom. O njoj i Goranu počelo se šuškati kada joj je u travnju Goran donio veliki buket cvijeća u Narodno pozorište u Beogradu nakon premijere "Nečiste krvi" u kojoj je imala glavnu ulogu. Na tadašnje upite novinara iznio je stav kako i dalje ne želi govoriti o svom privatnom životu. Jovana Stojiljković proteklih je godina postala jedna od najboljih mladih glumica u Srbiji, pogotovo nakon uloga u serijama "Senke nad Balkanom" i "Jutro će promijeniti sve", te filmu "Južni vjetar". Prije dvije godine bila je u vezi s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem. 

Upoznali su se na snimanju serije "Senke nad Balkanom" i otada su poprilično nerazdvojni. Prije nekoliko mjeseci, Goran je odbio zajedničko snimanje s Jovanom za srpsku Gloriju, a ljubavni život mlade glumice česti je predmet rasprave u susjedstvu, još otkad je bila u vezi sa spomenutim košarkašem. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije