BOLEST ILI STRES

Što se događa s Kate? Njezino mršavo izdanje mnoge je zabrinulo

Profimedia
17.11.2019.
u 13:45

Zbog najnovijih fotografija sve glasnija nagađanja da se s Kate Middleton nešto događa. Teorija je nekoliko: od one da je u pitanju stres do one da Kate zapravo boluje od hipertireoze.

O vitkoj liniji Kate Middleton brojni su mediji već ispisali tisuće kartica teksta, a osim što je jedna od modnih ikona 21. stoljeća, vojvotkinja od Cambridgea je poznata i po tome da jako pazi kako ne bi dobila koji kilogram viška.

Ipak, najnovije fotografije zabrinule su Britance jer je na njima mršavija nego ikada. Iako nosi suknju širokoj kroja i kaputić kakav obično nose dame koje žele prikriti višak kilograma, ipak izgleda nezdravo mršavo. Zbog tih su fotografija sve glasnija nagađanja da se s njom nešto događa. Teorija je nekoliko: od one da je u pitanju stres do one da Kate zapravo boluje od hipertireoze: bolesti štitnjače zbog koje, bez obzira na količinu kalorija koje unosi u organizam, stalno gubi kilograme. Istu bolest je hrvatskoj javnosti nedavno obznanila i pjevačica Jelena Rozga. 

Dakako, ima i onih koji tvrde kako Kate samo želi biti vitka, dok zlobnici komentiraju da namjerno mršavi kako bi izgledala kao u mladim danima. Ponovno se pokrenula i priča koja je bila aktualna još 2012. kada se govorilo da vojvotkinja obožava Angelinu Jolie i da želi izgledati poput nje. Tada su njezini navodni prijatelji bombardirali britanske medije vijestima o tome da Kate ništa ne jede kako bi bila jako mršava.

 

Ipak, postoje i oni koji tvrde da uvijek kada Kate Middleton promijeni nešto na sebi (nijansu kose ili konfekcijski broj), vrlo brzo slijedi objava o novoj trudnoći. Svaki put kada promijeni nešto u vezi svog izgleda, Kate unutar nekoliko dana objavi vijest o trudnoći - tvrdi Aranzazu Santos Lopez, a kao drugi znak navodi da se u posljednje vrijeme oslobodila od kraljevskih obaveza, što i ima smisla jer je tijekom prethodnih trudnoća imala određene komplikacije.

Tijekom trudnoće s princom Georgeom 2013. godine Kate je također promijenila frizuru, odnosno odrezala je šiške. U trudnoći s princom Louisom je skratila kosu, pa javnost sumnja kako će uskoro stići vijest o prinovi u kraljevskoj obitelji. Vojvotkinja ni članovi njezine obitelji nisu komentirali ništa od ovoga.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije