JAKO CHIC

Strappy sandale veliki su ljetni hit: Naše cure ih super nose, a mi znamo gdje ih možete kupiti

02.07.2020.
u 16:12

Ljeti su udobni i prozračni komadi na prvom mjestu, no uvijek ih volimo začiniti cool i upečatljivim modnim dodacima ili sandalama. Ništa ne osvježi odjevnu kombinaciju kao dobar par cipela, a to znaju i domaće fashionistice koje ove sezone biraju strappy sandale - tako jednostavan, a tako efektan par sandala kojeg možemo pronaći u različitim high street dućanima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ušetavanje u rođendanski tjedan🎈 #monday

A post shared by Donna Lugonja Petković (@donna.bombonna) on

Bez obzira na to volite li više klasiku u crnoj i bijeloj boji ili ipak volite jarke modele, zasigurno ćete pronaći nešto za sebe, a domaće influencerice mogu poslužiti kao odlična inspiracija kako ih kombinirati. Favorit su svakako raskošne i lepršave ljetne haljine, no sandale jednako dobro izgledaju i u kombinaciji s trapericama, kratkim hlačicama i odijelima. 


Najpopularniji model je u varijanti s blok petom koje su svakako i najudobnije, no na policama dućana sve više možemo pronaći modele s tankom, midi petom, kao i one koji na prednjem dijelu izgledaju poput japanki.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When someone asks me how’s life going 💬 #outfitoftheday

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505) on


Ako razmišljate o dodavanju ovakvog para u kolekciju, domaće trendseterice mogu poslužiti odlična inspiracija za ideje kako ih nositi, a u galeriji smo izdvojili najljepše modele - neki od njih su i na sniženju!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna #hodnikusa i ovdje😛

A post shared by @ jelenamarinovic on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije