"Zimske gadosti"

Supruga NBA košarkaša iz Mostara pokazala kako u BiH zimuje s prijateljicama

zubac
Foto: VLBIH FOTO
1/3
27.01.2022.
u 07:19

Kristina se trenutno nalazi na zimovanju na Jahorini u Bosni i Hercegovini. Društvo joj prave njezine prijateljice: manekenka Dina Dragija i influencerice Brita Bobetić i Ivana Mišković.

Hrvatski NBA košarkaš Ivica Zubac (24) iz Mostara i njegova supruga Kristina Zubac (29) inače žive u sunčanom Los Angelesu, a Kristina se odlučila za skijanje te je dom na kratko zamijenila nešto hladnijim mjestom. 

Na ovoj društvenoj mreži djevojke su pokazale kako se sjajno provode, a Kristina je objavila i nekoliko svojih fotografija. Zubac je pozirala na snijegu u zimskoj opremi.

Foto: Instagram

„Zimske gadosti“, napisala je u opisu objave. U komentarima su joj pratitelji poručila da je divna.

„Zimske gadosti i bombetina“, napisala joj je pjevačica Zsa Zsa.

Inače, Krstina i Ivica prošlo ljeto su izrekli sudbonosno 'da'. Vjenčali su se u Malom Lošinju, a slavlje se održalo uvali Čikat s oko 180 uzvanika među kojima su bila i mnoga poznata lica. Kristina je za kumu odabrala svoju prijateljicu Petru Poznić, a kum je bio stručnjak za internetski marketing Filip Kratofil koji je i dugogodišnji partner glazbenice i influencerice Lane Jurčević.

Na vjenčanju je bila i Jurčević koja je nosila drugu crnu haljinu, a pjevačica Indira Levak pjevala je tijekom slavlja u svjetlucavoj crvenoj haljini. Mladencima je u crkvi pjevala domaća glazbenica Zsa Zsa.

Mladenka je za vjenčanicu izabrala haljinu modne kuće Galia Lahav iz Tel Aviva, čije kreacije biraju mnoge poznate dame poput pjevačice Jennifer Lopez i tenisačice Serene Williams.

U drugom dijelu večeri mladenka se presvukla u nešto jednostavniju bijelu haljinu bez naramenica s visokim prorezom, a na nogama je imala udobne smeđe natikače.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije