KUHAO ZA PRIJATELJE

Suprugu Lepe Brene pozlilo na zabavi, brzo je stigla i Hitna pomoć

Petar Glebov/Pixsell
12.09.2019.
u 07:45

Živojinović je u prostoriji za slavlja koja se nalazi pored njihove vile, napravio proslavu na koju je pozvao prijatelje i cijeli dan im je pripremao brojne specijalitete, a u jednom trenutku mu je pozlilo.

Udomu Lepe Brene njezin suprug je nedavno organizirao zabavu za svoje prijatelje, a tijekom zabave Bobi Živojinoviću je pozlilo. 

Kako piše Blic, Živojinović je u prostoriji za slavlja koja se nalazi pored njihove vile, napravio proslavu na koju je pozvao prijatelje i cijeli dan im je pripremao brojne specijalitete. Uz delicije koje je pripremio sebe i prijatelje je počastio alkoholnim pićima. U  jednom trenutku osjetio je slabost i prema riječima onih koji su na zabavi bili suprug Lepe Brene u jednom trenutku se samo srušio na dvosjed.

Ubrzo je pozvana Hitna pomoć, koja je na adresu pjevačice stigla u manje od deset minuta od trenutka poziva. Srećom nije bilo potrebe da ga se preveze u bolnicu. Pjevačica se jako preplašila kada je vidjela da joj je suprugu pozlilo, ali odahnula je kad su joj liječnici rekli kako nije ništa ozbiljno. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije